Traditionele Haring- en Wittebroodtoernooi winst voor Quick Den Haag

De voetbaltalenten van Quick Den Haag hebben het traditionele Haring- en Wittebroodtoernooi gewonnen.

LEIDEN, 30 september 2018 – Het traditionele Haring- en Wittebroodtoernooi voor de beste jeugdvoetballers onder dertien jaar is vandaag gewonnen door Quick uit Den Haag. Daarmee losten zij de voetbaltalenten van Volendam af, die de afgelopen jaren een abonnement leken te hebben op de winst in dit gerenommeerde jeugdvoetbaltoernooi dat al 29e keer wordt gehouden bij DoCoS op de laatste zondag voor Leidens Ontzet. De sportiviteitsprijs ging deze keer naar de voetballers van Foreholte uit Voorhout.

DoCoS fungeert als gastheer van dit jeugdvoetbaltoernooi waarbij jeugdige voetbaltalenten hun kwaliteiten kunnen testen en meten met leeftijdsgenoten van topamateurclubs zoals het Haagse Quick en van betaalde voetbalorganisaties, zoals Volendam, Sparta en Excelsior. In de 29e editie namen verder deel de voetbaltalenten Onder-13 van Voorschoten ’97, ASC, RCL, Meerburg, Wilhelmus, UVS, Foreholte en natuurlijk DoCoS.

Alle spelers kregen in de lunchpauze van het toernooi een Haring- en Wittebroodlunch.

Het bestuur dankt alle vrijwilligers, waaronder scheidsrechters en toernooi-organisatie, en anderen, waaronder sponsoren, die dit 29e Haring- en Wittebroodtoernooi hebben mogelijk gemaakt.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq