Update Grote Clubactie: DoCoS sponsoren geven het goede voorbeeld en kopen superloten.

Afgelopen zaterdag was de aftrap van de Grote Clubactie. Behalve dat vele jeugdleden die daggestart zijn met de lotenverkoop zijn ook de eerste superloten verkocht.Het goede voorbeeld werd zaterdag gegeven door onze sponsoren HWS Hoogwerker verhuur, Studio de Veste, Sepa Green, Wout Bergers Sport en Maatschap Remmerswaal.Zij kochten enthousiast de eerste superloten en we hopen dat vele bedrijven hun voorbeeld volgen.

Speciaal voor sponsoren en bedrijven die betrokken zijn bij onze vereniging zijn er superloten van de Grote Clubactie te koop. Het superlot heeft een verkoopprijs van €150,- en vertegenwoordigt daarmee 50 reguliere loten. Er is een extra trekking voor de superloten waarbij de vereniging kans maakt op een clubfeest ter waarde van €5000,- . Met de aanschaf van een superlot geeft u DoCoS kans op deze superprijs; een enorm sympathiek gebaar. Maar ook voor u is het superlot interessant: u ontvangt vijftig reguliere loten waarmee u uw winkansen op de prijzen van de Grote Clubactie aanzienlijk vergroot. Ook kunt u de loten weggeven aan klanten of personeel en hen een kans geven op mooie prijzen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het kopen van een superlot neem dan contact op met Heidi Verhaar ().Steun onze vereniging en koop SUPERLOTEN!

https://www.docos.nl/wp-content/uploads/2022/data-import/sponsormodule/logo-hws.jpghttps://www.docos.nl/wp-content/uploads/2022/data-import/sponsormodule/studiodeveste.jpg

https://www.docos.nl/wp-content/uploads/2022/data-import/sponsormodule/SEPAGREEN.jpghttps://www.docos.nl/wp-content/uploads/2022/data-import/sponsormodule/_wout_bergers.gif

https://www.docos.nl/wp-content/uploads/2022/data-import/sponsormodule/maatschapremmerswaal.gif

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq