Vier oefen- en drie bekerduels voor DoCoS

In de voorbereiding op de competitiestart (21 september) speelt DoCoS vier oefenwedstrijden en drie bekerduels. DoCoS is de training begonnen op 12 augustus.

LEIDEN, 13 augustus 2019 – DoCoS speelt in de voorbereiding op de competitiestart (21 september) in de tweede klasse vier oefenwedstrijden en drie bekerduels. De eerste oefenwedstrijd is voor eigen publiek op dinsdag 20 augustus tegen RVC ’31, de oude club van DoCoS-trainer Dennis Olman. Het laatste bekerduel is een week voor de start van de competitie en is een bijzondere: de Stevenshofderby tegen het naar de eerste klasse gepromoveerde Voorschoten ’97.

DoCoS is de training voor het nieuwe seizoen op maandag 12 augustus onder leiding van de technische staf (hoofdtrainer Dennis Olman, assistent Tim Gonlag en 2e selectietrainer Andre Devilee) gestart. De eerste week wordt er een intensief trainingsprogramma afgewerkt.

Dinsdag 20 augustus vindt de eerste oefenwedstrijd plaats, tegen RVC ’31 uit Reeuwijk-Dorp. Daarna speelt DoCoS oefenwedstrijden tegen Erasmus en Football Factory (beiden tijdens het Blauw Zwart-toernooi in Wassenaar) en tegen FC Oegstgeest, de nieuwe club van oud-DoCoS-trainer Nico van der Salm. In het bekertoernooi treft DoCoS achtereenvolgens ASC, FC Boshuizen en Voorschoten ’97.

Het programma van DoCoS in de voorbereiding ziet er als volgt uit:


DoCoS 2

Het tweede selectieteam van DoCoS speelt in ieder geval oefenwedstrijden tegen FC Oegstgeest 2 (dinsdag 27 augustus), RVC ‘33/2 (3 september) en Be Fair 2 (10 september). DoCoS 2 treft in het bekertoernooi achtereenvolgens: Scheveningen 2 (31 augustus), Verburch 2 (7 september) en GDA 2 (14 september).

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq