Seizoensafsluiting '22/'23 met de vaste vrijwilligers

Het voetbalseizoen ‘22/‘23 werd dit jaar met alle vaste vrijwilligers letterlijk op de laatste dag van het seizoen (vrijdag 30 juni) afgesloten met een traditionele vrijwilligerBBQ.

Voorzitter dankt alle vrijwilligers

Als start heet voorzitter Jasper van Marwijk de ruim 70 aanwezigen van harte welkom en bedankte dit jaar weer alle vrijwilligers die helpen de club draaiende te houden! Dank ging uit naar alle vrijwilligers in voetbalondersteunende commissies zoals: trainers, teambegeleiders, coordinatoren, scheidsrechters, wedstrijdsecretarissen, de VC en de N&W commissie. Ook ging er grote dank uit naar alle ondersteunende commissies zoals de: secratariele-, financiele-, bar-, facilitaire-, onderhouds-, communicatie- en activiteitencommissie jr/sr). Wout van den Berg werd ook bedankt omdat hij in het web van regelgevingen en subsidies veel aanvragen voor DoCoS met succes heeft gedaan!

Dank voor de vertrekkende scheidsrechterscoordinator

Van Marwijk dankt ook Guido Scholtes die vele jaren de functie van scheidsrechterscoordinator heeft vervuld.

(Later meer op zijn opvolger).

Huldiging vrijwilligers(ploeg) van het jaar!

Voorzitter van Marwijk huldigde dit jaar de gehele onderhoudsploeg als vrijwilliger van het jaar! De ploeg werkt al jaren op woensdagen (en vaker) aan de vele klussen die op het complex zijn. Van Marwijk: “de meeste voetballers zien pas dat DoCoS een onderhoudsploeg heeft als er grote dingen zijn gedaan zoals het schoonspuiten van het viaduct! Maar deze ploeg doet al jarenlang heel belangrijk en geweldig werk want zij zorgen er voor dat het terrein er netjes uitziet en dat er iedere zaterdag gevoetbald kan worden”. 

Vlnr: Willem Fallaux, Frans van Noort, voorzitter Jasper van Marwijk, Hans Visser, Ge Lovink, Rinus van Brakel, Frans van der Heijden
Niet op de foto: Joop Goosen en Raymond Goddijn.

Onderhoudsploeg BEDANKT!