Voorlopige teamindeling voor het komende seizoen is bekend

De concept teamindeling voor het komende seizoen is bekend gemaakt. Deze lijst vindt u hier. De lijst is zo goed als mogelijk met alle betrokken trainers en leiders afgestemd. Er zijn nog een aantal teams waarin het aantal spelers onvoldoende is, daar wordt nog naar een oplossing gezocht.

Voor de B-selectie geldt dat deze nog te groot is en dat daarvan nog een aantal spelers, inclusief een keeper, naar de B3 zullen gaan.

Een groot aantal van de spelers die erbij zijn gekomen zijn ook ingedeeld, van een aantal is nog niet bekend in welk team zij zouden kunnen gaan spelen.

Van een aantal huidige leden is er gemeld dat zij zouden gaan vertrekken bij DoCoS of stoppen met voetbal. Niet al deze spelers hebben zich afgelopen week uit- of overgeschreven. Mocht het zo zijn dat jouw naam, of die van uw dochter/zoon, niet in de indeling staat neem dan zo snel mogelijk contact op met de desbetreffende coördinator. Dan is er mogelijk sprake van een miscommunicatie en zullen we dit corrigeren.

Deze teamindeling is een concept en het is mogelijk dat deze nog zal worden aangepast naar aanleiding van ontwikkelingen van spelers gedurende de zomer, of het alsnog erbij of afgaan van spelers.

Wanneer u vragen of opmerkingen heeft over deze indeling kunt u zich richten tot de coördinator of tot de jeugdvoorzitter.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq